Selecteer een pagina

Mijn klanten

Hieronder vindt je een greep uit mijn projecten en diensten die ik voor klanten gedaan heb.

De diensten die ik voor jou kan uitvoeren

.Er bestaan in de online marketing genoeg werkzaamheden die allen een andere specialiteit vereisen. Hieronder probeer ik ze op te splitsen in de verschillende onderwerpen, maar er kunnen ook projecten buiten deze specialiteiten opgepakt worden. Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om in contact te komen met mij.

Diensten:

  • Websites bouwen
  • Email Marketing
  • Search Engine Optimization
  • Marketing Automation
  • Search Engine Advertising
  • Social Media Advertising
  • Tracking/Analytics/Reporting
  • Digitale Marketing Strategie

Mijn klanten

Madamesum

Dumpling Atelier

Voor Madamesum heb ik de Social Media Advertising mogen doen, in samenwerking met het team hebben we voor een groei in sales gezorgd en meer zichtbaarheid gecreƫerd.

De spaarpodcast

“Finfluencer”

Voor Robin van de Spaarpodcast heb ik een algehele check gedaan op digital/website performance en daarna hebben we een journey voor indexbeleggen geautomatiseerd.

 

Schoonmaak Groothandel Emmen

Voor de schoonmaakgroothandel heb ik Online Advertising alsmede een transitie naar een nieuw CMS systeem verzorgd. Het doel hier is conversieoptimalisatie en vergroten van online vindbaarheid/bereik.

Restless Label

Streetwear/Fashion

Lex heb ik mogen helpen met het bouwen van zijn website. Deze website moest zo gebouwd worden dat hij na lancering makkelijk zelf de touwtjes in handen kon nemen.

GA NAAR
RESTLESS LABEL

 

Fontini Cosmetic Creations

Manicure Salon

Voor Geke mocht ik een nieuwe website maken, deze website moest simpel, duidelijk en overzichtelijk worden. Een plek waar haar klanten terecht konden voor afspraken.

GA NAAR
FONTINI COSMETIC CREATIONS

Alja Schoonmaak

Schoonmaakbedrijf

Voor Alja moest er een nieuwe website komen, dit heb ik in samenwerking met Andre (eigenaar Alja) gedaan. Andre wilde graag zelf de touwtjes in handen houden, dus heb ik hem begeleid bij het opzetten van deze nieuwe site.

View Details

Van mijn klanten

Sed a purus sed nunc sagittis posuere. Etiam imperdiet nibh ut ex ullamcorper molestie. Mauris pellentesque augue turpis sed porttitor.
-Melissa Tran

Sed a purus sed nunc sagittis posuere. Etiam imperdiet nibh ut ex ullamcorper molestie. Mauris pellentesque augue turpis sed porttitor.
-Rakib Hosan